Waarom voor ons kiezen?

Voor finesse bent u bij Pullen Jachtschilders aan het juiste adres. Met een schat aan ervaring, beheersing van de modernste technieken en kennis van uiteenlopende materialen brengen wij de kwaliteit in de markt naar een hoger niveau.

Kwaliteit & service

Wanneer u voor Pullen Jachtschilders kiest. Dan kiest u voor vakmanschap, maatwerk, precisie en kwaliteit van een bovengemiddeld niveau. Vakmanschap is vereist bij het produceren van jachten. Door de gezamenlijke inzet van een team specialisten wordt de kwaliteit van schepen gewaarborgd. De sleutelrol van deze kwaliteit ligt in hun vakkundigheid. Jachtschilderwerk is de finishing touch waarmee je je onderscheidt, het visitekaartje van elk jacht. Pullen Jachtschilders staat voor deze kwaliteit.

Meer dan 13 jaar ervaring

Sinds 2006 werkt Pullen Jachtschilders onafhankelijk en voor uiteenlopende opdrachtgevers. Met een projectmatige aanpak zorgen wij voor een heldere structuur. Als opdrachtgever weet u exact wat u mag verwachten binnen afgesproken kaders van tijd, geld en kwaliteit. Onze inhuur is hierdoor beheersbaar, concreet en erg overzichtelijk.

Meer dan 150 klanten

Pullen Jachtschilders wordt veelal ingezet door jachtbouwbedrijven en jachtwerven. Wij zijn specialisten in het afwerken van nieuwbouw en plegen onderhoud aan bestaand jachtschilderwerk. Daarnaast zijn wij experts in het herstellen van schades. Of uw vraagstuk nu betrekking heeft op staal, polyester of houten jachten. Met onze expertise kunnen wij u adviseren en zorg dragen voor de uitvoering van het schilderwerk van uw jacht.

Over ons

Als Jachtschilders behoren wij tot het hoogste segment in schilderen. Hoewel bijvoorbeeld voor auto’s en industriële producties vergelijkbare technieken worden gebruikt, blijft jachtschildering een waar ambachtsvak. Onze combinatie van handwerk, een specialistisch oog en een schat ervaring maakt ons de experts die we zijn. Mocht u een nieuw vraagstuk of object hebben dat niet valt onder onze gebruikelijke activiteiten dan staat wij hier altijd voor open. U kunt hiervoor contact opnemen met Herman Pullen, raadpleeg onze contactpagina.

Lees meer

Impressie beelden

Vraag een offerte aan

Vraag via dit formulier uw offerte aan. Graag vernemen wij ook specificaties van het schip of product waar u een offerte voor wilt ontvangen.

Maatwerk Aangezien het schilderwerk e.d. aan schepen maatwerk is nemen we graag contact op naar aanleiding van uw aanvraag en specificeren we de aanvraag zodat deze omgezet kan worden in een offerte.

Wij kijken ernaar uit om voor u aan de slag te gaan.