Finesse, dat is waar jachtschilderwerk om draait!

 

Bedrijfsprofiel Pullen JachtschildersU bent hiervoor bij Pullen Jachtschilders aan het juiste adres. Met een schat aan ervaring, beheersing van de modernste technieken en kennis van uiteenlopende materialen brengen wij de kwaliteit in de markt naar een hoger niveau.

Pullen Jachtschilders wordt veelal ingezet door jachtbouwbedrijven en jachtwerven. Wij zijn specialisten in het afwerken van nieuwbouw en plegen onderhoud aan bestaand jachtschilderwerk. Daarnaast zijn wij experts in het herstellen van schades. Of uw vraagstuk nu betrekking heeft op staal, polyester of houten jachten. Met onze expertise kunnen wij u adviseren en zorg dragen voor de uitvoering van het schilderwerk van uw jacht.

Wanneer u voor Pullen Jachtschilders kiest. Dan kiest u voor maatwerk, precisie en kwaliteit van een bovengemiddeld niveau.

Sinds 2006 werkt Pullen Jachtschilders onafhankelijk en voor uiteenlopende opdrachtgevers. Met een projectmatige aanpak zorgen wij voor een heldere structuur. Als opdrachtgever weet u exact wat u mag verwachten binnen afgesproken kaders van tijd, geld en kwaliteit. Onze inhuur is hierdoor beheersbaar, concreet en erg overzichtelijk.

Wij werken voornamelijk op locatie. Jachten zijn nu eenmaal kostbaar en vaak omvangrijk. Complexe verhuizingen en mogelijk beschadigingen moeten vooral voorkomen worden. Pullen Jachtschilders beschikt daarom over de benodigde middelen om onze gereedschappen en materialen naar uw locatie te vervoeren. Wanneer u geen geschikte locatie heeft waar wij onze schilderswerkzaamheden kunnen uitvoeren, dan bieden wij hiervoor een alternatief. Door ons netwerk kunnen we vaak binnen een acceptabele straal van uw woon/werkomgeving een ruimte huren. Vooral voor particulieren is deze service van toegevoegde waarde.